Sök

Ringar & Tubes

Tubes, Towables eller Ringar som vi säger i Sverige har de senaste 10 åren blivit en stor industri, där de flesta båtägare har åtminstone en variant av uppblåsbar tube / ring man drar efter båten.
Den vanligaste formen för Ringar / Tubes är den klassiska ringformen som antagligen härstammar från innertuben på ett traktordäck. I de nya tuberna som vi säljer är materialet plast, och oftast med ett slitstarkt nylon/tygöverdrag för att öka hållbarheten. Under senare år har denna marknad expanderat och hundratals olika former av uppblåsbara ringar / tubes har hittat in på marknaden, du hittar många av dem hos oss på 720sport.se.

Alla Ringar / Tubes i vår webshop har ett otroligt starkt PVC material som innerblåsa och ett mycket slitstarkt nylonöverdrag som gör att dom klarar sig i många säsonger på sjön.

Även fast våra tuber är av högsta kvalitet händer det ibland att de går sönder på grund av de påfrestningar de får med höga farter, sol och hårda stötar. Därför har vi även ett ”Towable repair kit” som man lagar trasiga ringar / tubes med.
Vi har valt att jobba mycket med märken som Jobe eftersom de har gedigen kvalitet och många annorlunda former och idéer när det gäller Ringar / Tubes.

En nyhet som vi tror mycket på är dom nya styrbara ringarna som har fenor på undersidan, som gör åkturen roligare och mer extrem.

När man åker Ring / Tube eller bara båt bör man ha en flytväst med bra flytkraft som gärna tål hårda stötar som kan förekomma vid tubeåkning. Alla våra flytvästar är anpassade för vattensporter såsom wakeboard, vattenskidor och tubeåkning.

Rulla till toppen